onsdag 23. mai 2012

Ikke forlatt!

Denne bloggen er ikke forlatt... Men p.t oppholder jeg meg mest utendørs og har liksom ikke den store orken til å overføre og redigere bilder! Jeg kommer nok plutselig tilbake!

Nå for tiden poster jeg mest på hagebloggen min hvor jeg bare knipser med i-pad'en og publiserer fra skyggen under pergolaen. Jeg føler det må være litt bedre kvalitet skal det være på en fotoblogg.

7 kommentarer:

marit´s,,, sa...

Rasende flott bilde spør du meg , og en koselig plass med fine blomster.
,,jeg ber ikke om mer Gry he he,,

Ha en fin fin kveld , Maritklem.

Anne sa...

Du savnes vettu Gry :-)

Men forstår jo så godt, litt i samme modus selv også, men sommerværet kommer så mange lyster og en har lyst til å tilbringe mindre tid ved tastaturet, men vips kommer fotogleden og redigeringslysten tilbake og da er det bare å kaste seg på.

Først nå faktisk at det er noe som minner om sommer her hos oss i Trøndelag. Ikke så mange dagene siden jeg sykla til jobb med hansker, men så er det nesten i short over natta, men alle hjerter gleder seg!!

Kos deg i den vakre hagen din du, for der ser det ut som om det var trivelig, bare ta med kamera utendørs der du, gjør det ofte jeg, bare en runde rundt huset, motiver overalt når lyset er godt.

Kjempedager ønskes deg vennen, tace care. Varm varm Anneklem din vei.

RuneE sa...

Med det været vi har nå og med et sånt sted å sitte, så er det ingen grunn for unnskyldninger :-)

Marias Teater sa...

Hei Gry, ha ikke en gang spor av dårlig samvittighetet - bloggene overlever, de. Godt vær og hageglede er for kortvarig for å kaste bort på hva som helst, egentlig. Pergolaen din ser herlig ut!

Irene sa...

Hei, gry ... det jeg skulle si er allerede sagt :) Sommeren er kort og vi må nyte det som er maksimalt! jeg er også mest ute om dagen. Mye koselig hagearbeid venter. Kos deg videre og så kommer vi sterkere tilbake når tid og lyst er tilstede!

God sommer ... klemmer fra Irene

rosy123 sa...

Det har vært en lang tid siden jeg er en vanlig besøkende til bloggen din, og jeg bruker en veldig avslappende tid.
Det er en glede å besøke deg.
Lykke til

horoscope

Consultation voyance sa...

I just want to make you discover this site, I found it very enjoyable !