tirsdag 14. juni 2011

Monstermastene kommer!

På tur i ukjent terreng i Hardanger (Kvamskogen)slo vi oss ned på den fineste åsen vi fant for å nyte mat og drikke. Utsikten var nydelig og kun fuglekvitter og guttenes prat hørte vi. Men så plutselig var det akkurat som om noen så på oss! Spioner bak trærene!
Det viste seg at det nok var flere som hadde hatt lunsjpause for plutselig yret det av liv rundt oss. Vi var uvitende havnet midt opp i byggingen av monstermastene i Hardanger! Freden var brutt og helikopteret fløy i skytteltrafikk rett over hodene våre. Guttene var ikke det minste lei for alt bråket....
Vel hjemme kunne vi lese på nettaviser at samme dag hadde aksjonsgruppen mot monstermastene aksjonert like ved, så det kunne fort ha blitt en enda mer spennende tur!

10 kommentarer:

Irene sa...

Snakk om sammentreff! Jeg hadde ikke kunnet forestille meg å bli "invadert" av helikoptre så langt utenfor allfarvei! Ser tøft ut på bildene, men akk, jeg skulle ønske naturen skulle forbli like urørt som du viser her.

Irene :)

Fred Rune Rahm sa...

Flotte bilder fra flott natur. Jeg kan liksom ikke se for meg master der oppe.

RuneE sa...

Jeg bor ikke så langt fra noen monstermaster som ble satt opp for noen år siden. De forbedrer ikke naturen her omkring, og enda mindre slik du viser det her. Vekk med dem!

VALKYRIEN sa...

Vakkert det første bilde, der dere aner fred og ingen fare! Selv er jeg vant til helikopter, bor midt i leia for redningshelikopterne som skal til og fra Ullevål. Men jeg hadde ikke ventet dem langt opp i guds frie natur da! Vanskelig å se for seg monstermaster i en slik flott natur!

Marias Teater sa...

Så idyllisk er det første bildet - og så er resten av historien bare trist. Hvis det ikke regner katter og bikkjer nå til helgen, skal vi også snuse litt på Hardangervidda etter passende motiver, kanskje en av de første monstermastene er på plass da. Veldig koselig å kunne besøke deg og å få besøk av deg også!

fruentimmeret sa...

Selv om idyllen brast, fikk du jo tatt flotte helikopter-bilder ;)

Vakker natur du ferdes i.

So long...

Hilda R.B sa...

Det ble litt av en tur. Så akkurat et program fra Hardangervidda på tv-en i kveld. For en flott natur og dyreliv. Stilig reportasje fra turen.

Anne sa...

Ja hva skal man egentlig si til dette da, annet enn at det er en stor uting, ufattelig at noen kan bestemme slikt med åpne øyne :-(((

Bildene dine var flotte da Gry, stilig å se `udyret`komme over tretoppene der, tenker dere både hårte og kjente det i kroppen. Litt arti for gutta sikkert, er vel litt drømmen det, kunne flyyyyy

Hans HB sa...

Tøffe bilder. For et sammentreff da.
Action over disse bildene!
Ha en fin fredda!

Joop Zand sa...

Wonderful pictures Gry, and a very nice blog....good work.

Greetings from Holland, Joop