fredag 14. januar 2011

Retro

I leiet hytte på fjellet kom vi over dette "nattbordet"! Man tager hva man haver. Gammelt blandet med nytt.

7 kommentarer:

Bare bilder - Pictures only sa...

Akkurat slik det skal være, når man er på hyttetur, og som du sier Gry, man tar det man haver.
Huff, så leit med ryggen din. Ønsker deg masse god bedring.
Hos meg er det et kne som krangler og kuldeastma, riktig så "stas" når man er glad i å være ute i skog og mark, men for hver dag som går, så er vi en dag nærmere vår.
Riktig god helg til deg Gry:)
Klemmer herfra.

Irene sa...

Artig løsning ... fint når gammelt og nytt fungerer sammen!

Joda, jeg reiser da litt. Men ikke mer enn de fleste tror jeg. Det er bare det at jeg har et ganske fyldig fotoarkiv, som jeg henter litt fra i ny og ne! Har postet bilder fra Thailandturen flere ganger. For ja, det var en veldig romantisk tur! Bare sjekk tag'en Thailand :o)

Ønsker deg en koselig helg!

Klem fra Irene

Gateglimt sa...

Hehe, det var en ny variant. Stoler kan brukes til så mangt...

Ha en fin helg ;)

webruci sa...

Hi Gry:)
Old with new... sometimes works:)

I love your header picture, is really feels the cold peace in landscape.

Have a blessed weekend my dear friend:)

Anne sa...

Jepp sann, litt stilmix og litt blanding bare må vist til om det skal gjøre `susen` og bli vellykket sies det på interiørfronten, he he

Nattbord har egentlig kanskje vært det vi har diskutert (les; krangla) mest om i denne heimen når det gjelder møblering. I 25 år har han ønsket seg nattbord gubben, men ennå ikke `fått` du, ikke funnet de `rette` jeg, he he Eller vel, for en enkelhetens skyld er vi uten, kun noen mobiler og bøker der allikevel, lampene henger på veggen så, vel... rengjøringen og støvsuginga går mye mye enklere i alle fall. Har spøkt litt med det jeg da, at den dagen han trenger vannglass til tennene, DA :-)) er det håp, he he

Ha en fin fin lørdag Gry! med tenner ja :-)

Anne sa...

Huff Gry, tilbake igjen, du må nå tro jeg er helt skrullete, men hadde du sett det soverommet hadde du forstått..., he he, et rom så lite, en seng så stor, og når sant skal sies hadde jeg et krav utover en god madrass, at jeg kunne sitte på sengekanten og dingle med bana, og det er jommen ikke bare bare når en er lang som en trøndersk vinter.
Så kom og inspiser!! døra er alltid åpen for deg :-)

Rune (Bildebloggen) sa...

Man kan stole på at tingene ligger der dagen etter også med et slikt nattbord :) Artig med kreative løsninger, både hjemme og på hytta :)

Fortsatt fin helg Gry.