tirsdag 9. november 2010

Veldig søte og veldig små

... og alltid sveisen på toppen!

Vi har for tiden storinnrykk av disse søte små som vil ha mat. En var til og med og hakket på vinduet i inngangsdøren! De kjenner vel på seg at vinteren nærmer seg. Lille Rødstrupe som vi kun ser her i hagen om vinteren har også vist seg for første gang.

7 kommentarer:

Bare bilder - Pictures only sa...

Det stemmer, de er alltid sveisne på toppen. Fint bilde Gry.
Hilsen meg som har en "bad hair day" etter selvklipp. Frisøren neste...:))

Sagatun sa...

Flott bilde
Ser ut som en morsom kamerat

Anne sa...

Har du sett så fint et bilde du har fått av den da Gry :-) synes faktisk fugler er litt vanskelig å fange i linsa jeg. Nesten alltid en gren eller to i veien, og aldri poserer de villig heller, urolg som tusan.
Men dette var flott ja, o hoi.

Hanne sa...

Så søt den er! Syns fargene er så fine jeg. Flott bilde :)

Alberto Oliver sa...

For et flott og søtt bilde av en kjempenydelig lille fugl har du tatt.
=(,,stakkars dem som vil ha mat nå som vinteren kommer så fort, skulle du kanskje ta dem inn, koselig var det å ha dem hjemme tror jeg =)

Rune (Bildebloggen) sa...

Veldig pent bilde av Blåmeisen, det er en flott liten fugl som har mye rart for seg. Vi har en del av dem på besøk her også, og de og årets kull av Kjøttmeis som er forstret opp i kassen på utsiden her sitter stadig på vinduet å banker på for å få mer mat. Og mat får dem :) Men undulaten vår er ikke noe glad i dem, for han pleier å sitte i vinduet og se ut, og når de kommer bort til vinduet skriker han til og gjemmer seg i buret sitt, hehe.

Irene sa...

Flott bilde Gry ... Nydelig liten fugl det der. Vi har også besøk av blåmeis. Et par hekket også i fuglekassa i sommer - kan følge med fra kjøkkenkroken. Fikk derimot ikke sett om avkommet klarte seg!

Ha en fin ny uke! Klem fra Irene