onsdag 7. juli 2010

Glad i blomster!

Det er flere i familien som er glad i blomster! Selv om Snehvits favoritter er har gule blomster som senere går i frø...


Dette bildet ble tatt i helgen da det var noe som i hvertfall minnet om sommer. Nå blåser det og striregner så i kveld er det peiskos inne som teller. Kos og kos, jeg ville mye heller ha vært ute i hagen.

9 kommentarer:

Sagatun sa...

Noe nsom liker blomster ja
Fått fargene flott frem her.

Berit's fotoblogg. sa...

Vakre farger og blomster:)

asbjørg sa...

Så søtt bilde!Synd at dere har ruskevær da,hos oss skinner sola!

Rune (Bildebloggen) sa...

Ingen tvil om at utevær er langt bedre enn peiskos på denne tiden av året..men lite vi får endret på. Herlig og blomsterglad, lekkert bilde! :)

HeidiDeAnna sa...

Søtt og herlig bilde

Irene sa...

Så koseligt bilde da! Og så søt! Regner med at Snehvit ikke er så opptatt av skjønnhet og dufter, og at løvetann er den store favoritten :o)

Anne sa...

Trivelig!! men jasså, det erdere som har fått regnet nå. Har hatt en skikkelig skur her hver dag vi også, men innimellom vettu er det da flott.

Siw Aina sa...

Så kjedelig med så dårlig vær. Her vil sommeren liksom ikke ta skikkelig tak. Det er varmt og greit nok lissom, men ikke sol fra skyfri himmel slik dt skal være.

Alberto Oliver sa...

vakker og søtt bilde. hvorfor alle maskotene liker å spise blomstene?? selv kattene pleier å ta planter for lunsj =) Men denne søtte kaninen tilgir vi det alt