tirsdag 4. mai 2010

I morgon, i morgon....

... men ikkje i dag. I dag vil eg liggja på ryggen å glo.

I mitt tilfelle ikke på en lerke, men på furuen og skyene som fyker over himmelen. Som teksten antyder så ble ikke bildet tatt i dag, men i går. Det blir ikke så mye tid til blogging nå når vi endelig har fått litt smak av vår. Så etter jobb i går bare pakket vi bilen med turutstyr og grillmat. Og etter middag - en liten strekk på ryggen i greset med utsikten som du ser under. Ikke verst en mandag og arbeidsdag!

9 kommentarer:

Dagrun sa...

Jaja.. her snødde det i går, og i dag tidlig var det minus 3 og tre cm. med snø... så jeiij, hvor er våren?

Rune (Bildebloggen) sa...

Dette var en fin start på uken :) Riktignok er snøen borte igjen, men det har gått tett med snøbyger her i dag, men nå er det snart skyfritt her ute ser jeg, så kanskje våren kommer tilbake hit også. :) Fin utsikt du hadde :)

Anne sa...

Å ja, noen ganger bare MÅ man ta litt vare på seg selv og nyte litt også. Og med en slik himmel Gry skjønner jeg da det godt.

HER derimot :-((( kaldr, byger, delvis snø, og jeg voknet på sofaen her i ettermiddag av at sønnen fikk latterkrampe av at hans mor sikla på puta..., skitt, hadde heller sett å vært under ditt tre du.

Var innom her i går også sjø, men kunne da ikke se bildet ditt, men nå sjø, kom det da. Noe så underlig du, skjønner ittno je...

Anneklem i kvelden

Ninni sa...

For en herlig mandag ettermiddag dere hadde! Du er så flink til å nyte den frie naturen :) Og vi er heldige som får ta del i alle de nydelige bildene dine

sarahowens sa...

I would love to be in this exact spot right now, gazing up at the sky. Beautiful Gry, as always :)

Sagatun sa...

Genial start på uka:)

Irene sa...

Så herlig å ligge å se i tretoppene .... joda, det går an å ligge på bakken her også, men huttetu så surt det har vært i det siste. I går flagret snøflakene, men de fikk heldigivis ikke ligge. Ha en fin kveld!

Randi sa...

Ja, det skal jeg gjøre i dag. Ett flott bildet...og sånn ser det ut her i dag også. Sol og blå himmel....herlig!!

Ha en fin dag

francescbb@hotmail.es sa...

Great pictures, and blog!!!

http://balapertotarreu.blogspot.com

Frank