onsdag 10. mars 2010

Hjemmekontor

Verden sett fra en sofakrok... :-)


Nå har jeg ikke sittet her en hel dag altså. Grunnen til den noe beduggete utsikten er rett og slett dugg på kameralinsen. Slik blir altså bilder når du går fra -10 grader ute til + noen og tjue innendørs.

Slik blir utsikten når linsen har tørket:

8 kommentarer:

webruci sa...

Hi Gry:)
It is a great difference:)
What a wonderful view! I think this is more beautiful in Summer.

Hugs from Portugal.

Anne sa...

Huff ja, jeg kjenner til problemet, bare det holder seg på linsa og ikke vandrer inn i kameraet går det vel bra vel???

Flott med kuldegrader da vel??
Her renger det på ørtende dagen og jeg er drita lei, veiene er såpeglatte, og dørstokkmila er utrolig lang, heldigvis da forsvinner den snøen, eneste positive.

Du?? he he, her rabler en ivei om været??? begynner visst å bli oppi åra ja :-(

kveldsklem

Rune (Bildebloggen) sa...

Effekten er ikke til å klage på, det ble stilig, men utsikten ble da bedre uten dugget :o) Du tar sjansen på å drasse det rett inn i varmen altså? Bruker gjerne flere timer før jeg tar det med helt inn i varmen, de er ikke noe glade i fukt innvendig disse vennene våre.

Linda sa...

If I had this view I'd find it difficult ever to move from the window.

Alberto Oliver sa...

Wow Gry, det er en meget fint sted for å sitte på, kanskje kunne jeg skrive på en roman med en slik inspirasjon. Jeg lengter etter de øyeblikkene i Frognerseteren.

Ninni sa...

Så vakker utsikt du har å hvile øynene på når du har hjemmekontor :) Her får du nok mye god inspirasjon og påfyll av kreative lagre :)

Jul e Mo sa...

What a wonderful landscape!! Yesterday it snowed here in Italy too...but this morning when I woke up the sun had already melted all the snow...what a pity!

Hege sa...

Jeg tør ikke slå på kameraet jeg, før etter det har vært i romtemperatur en times tid. Aner ikke om det er noe vits, men har bare blitt så jeg har innbilt meg det.

Men for en utsikt - der kunne jeg sittet og jobbet ja!