lørdag 20. mars 2010

Glassklar

Nå går snøsmeltingen unna i rekordfart!
Hagearbeid for første gang i år! Det var mest rydding og kosting, det er mye som kommer frem når snøen har lagt så lenge som den har gjort.

9 kommentarer:

Ninni sa...

Førstemann ut :) Så glassklart at det nesten er nifst, rålekkert bilde! Så fine ting finner ikke jeg i haven ;)

asbjørg sa...

Ja nå går det unna!Hurra for det!
Lekkert bilde!

Kilauea Poetry sa...

Beautiful image. I'm taking a break so I can put a garden in as well this season! Cheers!

Dagrun sa...

Nydelig! Hagen har så vidt begynt å titte frem her også... dog regner det bøtte, spader, hunder, katter og hele bøtteballetten, så hagearbeid kommer ikke på tale.

kyungmee sa...

My god..what is that there??? Beautiful!!! Wonderful colors, textures, and rythme of movement in this image of water and ice...

Anne sa...

Kjærringa setter nesten kaffen i halsen her, hagearbeid??? næmmen næ??? så tidlig??? litt missunnerlig her jeg sitter gitt, for ikke SåååÅ mye som minner om vår her nei desverre.

Har jo hatt møkkavær med nedbør i snart 3 uker, men i dag du bøå himmel og sol. Ikke til å tro.

Sender litt solskinn til deg også jeg :-)

Lucy Corrander sa...

Jewellery!

Lucy

Irene sa...

Hagearbeid! Å så heldig du er! Her snør det igjen i dag, blir nok en stund til før alt er borte .... nydelig bilde, du har virkelig funnet en skatt. Den vakre vinterfrosten er borte, men enda ligger is i elver og bekker. Jeg får nok holde et bedre øye med det som skjer i disse dager skjønner jeg!

Rune (Bildebloggen) sa...

Da er du heldig, for her er det godt over halvmeteren i hagen enda, har såvidt sett toppen av rekkverket på verandaen, så hagearbeidet må vente :) Lekkert bilde!