onsdag 17. februar 2010

Til vurdering....

Originalutgaven av gårsdagens bilde.

Jeg liker nå fortsatt "maleri" utgaven best :-) Takk for andre meninger, det setter jeg pris på. Er ikke foto omtrent som musikk når det gjelder smak og behag? Det er i grunnen flott at vi ikke alle liker det samme!

8 kommentarer:

RuneE sa...

Hyggelig å se at du ikke ble "sint" :-)

Jeg tror jeg står ved det jeg skrev nedenunder. Makrofotografering er vanskelig. I tillegg er det mye man kan gjøre i ettertid for å både justere og "live" opp bilder. Jeg synes å huske fra tidligere at du brukte "RAW"-format. Det er absolutt å foretrekke. Bortsett fra det, så følg din egen smak!! Et bilde som ikke har noe av deg selv i seg er ikke verd noe. Stå op!

Hege sa...

hehe... ja smaken er delt - og det er heldigvis ikke noe fasit! Det er du som tar bilde som vet hvordan du vil det skal se ut!

Ellers så liker jeg originalutgaven veldig godt! :)

Ida sa...

Flott utgave av bildet under, dette også.
Jeg er enig med deg.
Man skal sette sitt personlige preg på bildene og bloggen. Sitt eget uttrykk.

Irene sa...

Nydelig! Liker begge bildene, og som Hege sier, det er heldigvis ingen fasit. Du bestemmer hvordan du vil ha det!

Randi sa...

Begge bildene er flotte bilder....men jeg likte dette best.
Det er jo dette som er gøy med fotografering....så mye forskjellige tanker og meninger.

Ha en flott dag

Rune (Bildebloggen) sa...

Nydelig bilde dette også, men skulle jeg velge et av dem så foretrekker jeg den andre utgaven din som løftet bilde til noe mer enn en blomst. :)

Lene sa...

Vakre bilder - begge utgavene. Men akkurat i dag, hvor jeg har hodepine, kjenner jeg at det er mest bahagelig å se på denne versjonen ;)

Anne sa...

Faktisk enig med deg akkurat her gitt, og dette til tross for at jeg ganske sjelden en liker bilder som er veldig manipulert, men DETTE Gry det likte jeg stort faktisk.

...og smaken...(som jeg skrev til Randi i stad)..., ikke bare er den delt, men faktisk også :-( ganske så bred..., snufs snufs