onsdag 24. februar 2010

Stengt på grunn av snømåking!


Ingen innlegg i dag pga at jeg er ute og måker store mengder av tung våt snø! Dukker jeg ikke opp i morgen håper jeg at noen finner meg til våren.... :-)

10 kommentarer:

Anne sa...

Har du sett maken til mengder også :-) snakk om `god gammel` vinter du.
Her vettu har vi faktisk bare så vidt vi `klarer oss`..., ja det vil si de som springer rundt som tullinger oppi lysløypa her ja. Jeg, he he klarer meg ja, MEN du og du for en kulde vi har hatt igjen. Opp i dalsøkka var det jammen målt -33 i går, mens det på trappa mi viste -24... kaldt nok!! I dag tidlig kom det snødryss på -19???? og det snakkes om klimakrise??? skjønner itteno jeg faktisk.

Det litt tregiske er jo at det er vinterferie for en drøss denne uka, sønnen inkludert, og det blir lite uteaktivitet og desto mer video titting og pc`spilling desverre, synd det da, men lite en kan gjøre med å sjø.
(Naboene har klødd seg nok i hue over denne frua om jeg ikke skal underholde dem med en slags `mildvær-dans` ut på plena her...)

Trønderklem, og trenger du hjelp med snøen, si i fra, arti d sjø :-)

Rafael sa...

wow that house is flooded with snow, people don't see that very often around here where i live

GAWO sa...

Ta det i flere etappen. Tenk på ryggen :-) Enormt med snø.... men det er nå litt moro også. Synes jeg i hvertfall. Men så har jeg ikke så mye å måke heller.

Hege sa...

Sier som Anne - hvordan kan det snø når det er sååå kaldt???

Og ser at dere har sånn ca 20 ganger mer snø enn vi har. Men dere hadde jo masse i fjor også - og allikevel kom plutselig våren! *trøster*

asbjørg sa...

"Det e mytji som kjæm fram når snøen forsvinn",het det i en sang for noen år siden..Og vi får vel håpe at snøen forsvinn i år også.
Enormt så mye dere har fått,her i Trondheim har det snødd idag også,men heldigvis ikke så veldig mye.

Dagrun sa...

All sympati! Her har det bare snødd noen centimeter i dag. Det er egentlig "bare" hålka vi sliter med. Dog er det slitsomt nok, når en nesten ikke kan gå ute og sånn har det vært i uker nå... Hjelper ikke å strø, for sola smelter isen og så synker sanden nedi isen, og det er like ille *erfart*.

Rune (Bildebloggen) sa...

Lykke til, litt av en jobb det der, og snøen må gjerne flyttes på noen ganger etter at den er måkt ned fra taket også.

Irene sa...

Litt av en snøhaug! Snørekord? Håper du slipper å flytte på alt sammen!

Gallow sa...

We're supposed to get a lot of snow here tomorrow. Perhaps I will have a similar photo.

Great job. I like the contrast of the colors of the house against the foreground of white.

Ninni sa...

Den snøhaugen så veldig kjent ut, jeg har noen sånne utenfor vinduene. Men jeg tror at når det først begynner å smelte går det fort, sneen som har dalt den siste måneden er lett og fluffy og vil sikkert synke sammen som en ballong luften går ut av