lørdag 16. januar 2010

Dørstokkmilen


Huff, i dag var den lang. Den milen for å komme seg over dørstokken! Selv med sol og fint vær ute så fristet sofakroken med kaffe, radio og noe å lese så mye mer. Men ut kom jeg da til slutt. Ofte er det jo slik at når du først kommer deg ut så kvikner du til. Men slik var det ikke i dag. Skrotten var rett og slett skikkelig daff og ville ikke komme i gang. Bedre lykke i morgen håper jeg.

6 kommentarer:

Anne sa...

Å vet du, det har vært litt på samme måte her i dag også, noen ganger bare må man få være litt slapp daff og bare pusle litt innendørs uten at en skal ha dårlig samvittighet av den grunn også. Derfor ble det nok bare en kort tur på meg også Gry. Men i morgen, hvis været holder... :-)

Kos deg i kveld.

Irina sa...

Aaaaa, how beautiful!

Hege sa...

Akkurat sånn hadde jeg det også i dag - smittsommt tydeligvis!

:)

Ha en fin kveld iallfall!

koala sa...

Is that your path home? a bit snowed in.

Rune (Bildebloggen) sa...

Noen ganger er det slik ja, og frisk luft hjelper jo tenker man før man setter i gang...men neida, det gjorde det ikke, da tar jeg samme valget som du gjorde :) Lykke til i morgen og god tur hvis du får i gang kroppen.

Randi sa...

I dag ble nok dørstokkmila for lang for meg. Jobbet sent i går kveld og sov dårlig i natt, for så å ha ei dagvakt...sliten og trett er fornavnet. Så enda har jeg ikke kommet meg ut.