tirsdag 20. oktober 2009

Med Kong Harald på do!


Posted by Picasa

Som det turfolket vi er så vet vi at når du er på tur i fjellet så er ikke toalettfasiliteter det du forventer å finne. Når du så kommer over noe slikt er lykken stor:Høyfjellstoallett langs Rallarvegen på Hardangervidden. Den ser ikke Spesielt spennende ut der den står, men den fjortjener minst 3 stjerner ... Se bare:


En Bunke med Norsk Ukebald fra 2008! Fillerye på gulvet, Fotoramme spikret på veggen med utsiktsbilde og blondegardiner! Slik at du kan tro du har litt utsikt ...Og som dette ikke er nok. Laminert bilde av Kongefamilien på veggen! Hennes skulle Linda Eide og Norsk Attraksjon ha vært:)

7 kommentarer:

viking sa...

Og jeg som ikke åpnet døren!
Moral: Åpne alle dassdører du går forbi.

webruci sa...

Oh Gry, I think in the Nature it is a luxury condition:-) Camping in the wilderness, you can't expected not even one like this:-)
Maybe was use to Royal Family too ;-)

Dagrun sa...

Full av imponasje. Det var utedoen sin det ja.

Rune (Bildebloggen) sa...

Det var en utedass med høy standard du har funnet :) Ikke det man vanligvis ser mest av på turer, men enda hyggeligere er det hvis man finner en som dette :o) Og den "utsikten" da...hehe.

Anne sa...

He he, typisk norsk!!! Og litt cuul`t også på en måte, det skal jo liksom være litt sånn.
På doen på hytta til foreldrene mine er det Mette Marit og Håkon som ser de blanke messingen min, mens jeg sitter der å ser på gruppebildet av sølvbryllupet fra kongen og dronningen, gud!!! for en følelse... der sitter man halvsvett du, men hyttesveis og ser på de stivpynta og pene menneskene..., er det rart en har tendenser til forstoppelse ennå en kommer deg hjem???

Silvia sa...

That's an excellent toilet. I imagine that you felt relieved when you saw it. Quite chic! I bet the Royal Family was there too!!!

BluesVox sa...

How wonderful indeed I really like the Royal Family picture and the ventilation Heart. Much better than the one at grandpas cabin.