onsdag 2. september 2009

Snehvit

Posted by Picasa
Snow White - the new member of the family!

Det hadde seg slik at ungene skulle passe naboens to kaniner. På en eller annen måte klarte en å rømme. Vi synes så synd på barna som eide kaninene at vi fant ut at vi måtte kjøpe en ny før de kom hjem. Ifølge dyrebutikken skulle dette gå smertefritt. Noe det ikke gjorde. Så nå har "erstatningen" fått seg et nytt hjem hos oss.... (Etter en uke dukket rømlingen også opp) Slik kan det gå!

11 kommentarer:

aristide sa...

super shot

Rune (Bildebloggen) sa...

Hehe, ikke alltid at alt går helt etter planen nei :) Men det er hyggelig med dyr i huset da. Veldig pent bilde av en nydelig kanin :)

Anne sa...

Å så nusselig et tilskudd i familien :-) Ikke akkurat planlagt da men litt koselig også sikkert. Håper bare at barne holder interessen oppe, for den har jo etterhvert en tendens til å dale :-) og det også blir mor sin jobb.

Klem til deg i kvelden.

Alberto Oliver sa...

Extraordinary photo, and all of the pics in your blog. I am about to start my lessons on Norwegian language soon, but Meanwhile receive in english my congratulations for your wonderful and beautiful blog. =)

Dan sa...

Fint bilde:-) Bare husk å passe på ledninger som ligger løst, hadde en som gikk løs på de når vi hadde kanin... Men går sikkert bra :-)

Miriam Elisabeth sa...

For et herlig og fint bilde!

Margaret Pangert sa...

That is the greatest story! I guess animals have little personalities, too. Well, I'm glad it worked out for everyone. Now, how did you manage to get that perfect black background? xx

Ninni sa...

Næmmen...noe så nydelig! Flott bilde, det ser ut som kaninen skal komme ut fra skjermen hvert øyeblikk.

Når enden er god er allting godt :)

Polzic sa...

Hello, do you have a very nice blog!

Please visit mine

www.legosargentina.blogspot.com

Thanx

RuneE sa...

Og jeg som akkurat holder på å koke gulrøtter! Nydelig komposisjon.

Tunes Photo sa...

Thank you Alberto and good luck with your norvwegian!

Margaret, I just placed the rabbit on some black fabric!